Grafisch ontwerper

Ik ben Quérine Wegman. In 2008 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper aan het Media College in Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam als grafisch ontwerper. Dit doe ik nog altijd met veel plezier. Ik hou van minimalistisch, maar met een vrolijke twist. Ook word ik blij van vrolijke lentekleuren en natuurlijke tinten. Dit is terug te zien in mijn ontwerpen.

Het begin van Hello Deer

In maart 2015 beviel mijn schoonzusje van een zoontje. Uiteraard was het aan mij, om als kersverse tante en grafisch ontwerper het geboortekaartje te ontwerpen. Mijn broer en mijn schoonzusje hadden één wens, een vrolijk kaartje. Mijn schoonzusje vond veel kaartjes te serieus, en dat voor zo’n mooi, blij en bijzonder moment. Dat kan jij beter, zei ze!

Met dit in gedachten ging ik aan de slag. Ik kwam er al snel achter dat ik te veel leuke ideeën had voor slechts één kaartje. En waarom deze ideeën voor mezelf houden? Het heeft een paar jaar geduurd – zo perfectionistisch als ik ben – maar sinds 1 januari 2018 is Hello Deer een feit.

Veel plezier bij het rondkijken op de website en mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op.

Over Hello Deer

De illustraties van Hello Deer zijn vrolijk, kleurrijk en hebben een speels karakter. De standaard geboortekaartjes uit de collectie van Hello Deer worden naar wens aangepast. Ieder kaartje is dus net even anders. Hello Deer maakt ook geboortekaartjes op maat. Heb je zelf een leuk idee voor een geboortekaartje of wil je een op maat gemaakt ontwerp? Neem dan gerust contact op.

New products daily

in stock

people working

sales per day