Mijn verhaal

In maart 2015 beviel mijn schoonzusje van een zoontje. Uiteraard was het aan mij Quérine Wegman om als kersverse tante en grafisch ontwerper het geboortekaartje te ontwerpen. Mijn broer en mijn schoonzusje hadden één wens, een vrolijk kaartje. Mijn schoonzusje vond veel kaartjes te serieus, en dat voor zo een mooi, blij en bijzonder moment. Dat kan jij beter zei ze!

Met dit in gedachten ging ik aan de slag. Ik kwam er al snel achter dat ik te veel leuke ideeën had voor één kaartje. En waarom deze ideeën voor mezelf houden? Het heeft een paar jaar geduurd – zo perfectionistisch als ik ben – maar sinds 1 januari 2018 is Hello Deer een feit.

De illustraties van Hello Deer zijn kleurrijk en hebben een speels karakter. De standaard geboortekaartjes uit de collectie van Hello Deer worden naar wens aangepast. Ieder kaartje is dus net even anders. Hello Deer maakt ook geboortekaartjes op maat. Heb je zelf een leuk idee voor een geboortekaartje of wil je een op maat gemaakt ontwerp neem dan contact op via het contactformulier.

New products daily

in stock

people working

sales per day